ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ   /   CBTB   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΄CBTB’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ
16/09/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΄CBTB

ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας εταίρος του έργου ‘Παραδοσιακό πρωινό της διασυνοριακής περιοχής: Πρόγραμμα Επωνυμίας (Branding) και Εφαρμογή Κινητών Συσκευών (Mobile Application) για τη διατήρηση και προώθηση της κοινής παραδοσιακής γαστρονομίας  (Traditional Breakfast of the C/B area: Branding Scheme and Mobile Application for the preservation and promotion of common traditional gastronomy -  CBTB)’, που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA – CBC «Ελλάδα- Αλβανία 2014-2020» προσκαλεί, στα πλαίσια του έργου, τουριστικές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν σε εργαστήρια (workshops) σχετικά με το νέο κοινό σήμα/επωνυμία (brand) CBTB προώθησης του κοινού Παραδοσιακού πρωινού της Κέρκυρας και της διασυνοριακής περιοχής Ελλάδας - Αλβανίας.

 

Στόχος των εργαστηρίων είναι οι τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις να ενημερωθούν για το νέο κοινό σήμα/επωνυμία (brand) CBTB προώθησης του παραδοσιακού πρωινού της διασυνοριακής περιοχής,  τη διαδικασία και τις απαιτήσεις για την εφαρμογή του και τα οφέλη και προστιθέμενη αξία που προσφέρει  για την κοινωνία και τουρισμό της διασυνοριακής περιοχής.

 

Οι συμμετέχουσες τουριστικές επιχειρήσεις θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στην πιλοτική εφαρμογή του κοινού σήματος/επωνυμίας (brand) CBTB, να λάβουν αντίστοιχη πιστοποίηση για την εφαρμογή του και να προωθηθούν ανάλογα.

Δυνατότητα συμμετοχής στην πιλοτική εφαρμογή έχουν τουριστικές επιχειρήσεις που προσφέρουν πρωινό (ενδεικτικά: τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, χώροι εστίασης κα) και που δραστηριοποιούνται στην Κέρκυρα.

 

Λόγω περιορισμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε συμμετέχοντες που θα πληρούν τα παραπάνω κριτήρια.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά με τη χρήση της πλατφόρμας CiscoWebexMeetings.

 

Ως εκ τούτου όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στα εργαστήρια και στην πιλοτική δράση καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με αίτησή τους συμπληρώνοντας την «Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος», η οποία επισυνάπτεται, και στέλνοντάς την στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: cbtb.corfu@gmail.com  έως την Τετάρτη 23/09/2020. (Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις).

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και την ενεργό συμμετοχή σας.

 

* Το Επιμελητήριο Κέρκυρας επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα που θα εισάγετε στην αίτηση και θα  χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στο πλαίσιο υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου με το ακρωνύμιο CBTB  με σκοπό τη διεξαγωγή  των διαδικτυακών εργαστηρίων  και της πιλοτικής εφαρμογής του κοινού σήματος/επωνυμίας (brand) CBTB στο πλαίσιο του έργου «CBTB - “Traditional Breakfast of the C/B area: Branding Scheme and Mobile Application for the preservation and promotion of common traditional gastronomy”» που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg VA Greece-Albania(EL-AL) 2014-2020.

**Βάσει του Κανονισμού ΕΕ (2016/679) έχουν ληφθεί όλα τα κατάλληλα Τεχνικά & Οργανωτικά Μέτρα για την προστασία των δεδομένων αυτών. Σε συνέχεια των ως άνω, δηλώνω ότι έχω ενημερωθεί πλήρως για τους όρους της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων κατά τις επιταγές του Κανονισμού ΕΕ (2016/679) και ότι γνωρίζω ότι δικαιούμαι να ανακαλέσω την συγκατάθεσή μου και να ασκήσω τα δικαιώματα που μου παρέχει ο Κανονισμός.

 

 

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos AITISISYMMETOCHIS-CBTBErgastiria-PilotikaCorfu_Epim_F810932073.Kerkyras(3).docx
velos PROSKLISI-CBTBErgastiria-PilotikaCorfu_Epim_F1786940959.Kerkyras.pdf