ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: 5ο σεμινάριο /4ος Κύκλος Επιχειρηματικών Σεμιναρίων ΣΕΒΠΕ&ΔΕ - Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ
10/05/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

O Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, διοργανώνουν τον 4ο Κύκλο Επιχειρηματικών Σεμιναρίων και σας προσκαλούν στο 5o σεμινάριο, με θέμα:

 

“Ψηφιακοί Κόμβοι Καινοτομίας - Υποστήριξη Επιχειρήσεων (Digital Innovation Hubs)”

 

Το  σεμινάριο  θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams, την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021  και  ώρες 15:00 – 17:00, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες, ενώ παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν αποστολής αιτήματος στο email του ΣΕΒΠΕ&ΔΕ: info@sevpde.gr. Ομιλητής θα είναι ο κ. Κώστας Τρούλος.

 

Στο σεμινάριο θα περιγραφούν οι Ψηφιακοί Κόμβοι Καινοτομίας, η δημιουργία των οποίων χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Digital Europe. Επίσης, θα παρουσιασθούν οι δυνατότητες αξιοποίησης του προγράμματος από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 

Τα σεμινάρια στοχεύουν στην ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων. Ομιλητές των σεμιναρίων είναι εξειδικευμένα στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1QejHyKJgFYefNuYqZsnJFtKfqgNJ7ooG1-Qn1z7xej8/viewform?edit_requested=true&gxids=7628

 

 

Οδηγίες για τη διαδικτυακή παρακολούθηση θα σταλούν στους συμμετέχοντες μετά την υποβολή του αιτήματος συμμετοχής τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Αρετή Σιώζου (2610620815, info@sevpde.gr) ή την κ. Βάγια Πιτέλη (2310552790, piteli@praxinetwork.gr).

 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή