ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
19/02/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Χονδρογιάννης θα συμμετάσχει στην συνάντηση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.) με την Υποεπιτροπή Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής που θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10:00, στην αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά» της Βουλής με σκοπό να ενημερώσει  την  Υποεπιτροπή για τα προβλήματα που δημιουργεί το ισχύον φορολογικό και εργατικό καθεστώς στις μικρές επιχειρήσεις των νησιωτικών περιοχών.
 
Στην συνάντηση, εκτός από τα μέλη της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών και τους εκπροσώπους των 20 νησιωτικών Επιμελητηρίων της χώρας,  έχουν προσκληθεί, από τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Δ. Σαμπαζιώτη, να συμμετάσχουν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείων Οικονομικών, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, καθώς και οι Βουλευτές των νησιών.

Στόχος της συνάντησης είναι να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και οι Βουλευτές για τα αρνητικά δεδομένα που δημιουργεί η νέα φορολογική και εργατική νομοθεσία στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις των νησιών, με τα προβλεπόμενα άδικα, εξωπραγματικά και εξοντωτικά πρόστιμα.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ε.Ο.Α.Ε.Ν. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ (27/02/2014)